εξουσιοδοτημένος συνεργάτης SAP

aboutus

Σχετικά με Εμάς

Είμαστε εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες της SAP, της κορυφαίας εταιρίας επιχειρηματικού λογισμικού στον κόσμο και οραματιζόμαστε να γίνουμε η πρώτη επιλογή για την προμήθεια και υποστήριξη συστημάτων SAP, που απευθύνονται σε ανερχόμενες επιχειρήσεις, μικρού και μεσαίου μεγέθους.

Οι λύσεις μας βασίζονται στις εφαρμογές SAP Business One και είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας, παρέχοντάς την τεχνολογία και τις υπηρεσίες που χρειάζεστε για να ανταποκριθείτε στις σύγχρονες συνθήκες της αγοράς και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

Στα πλαίσια αυτά:

  • Τα έμπειρα στελέχη μας συνεργάζονται μαζί σας για να κατανοήσουν τις ανάγκες σας και να διαμορφώσουν τη λύση που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας, εκμεταλλευόμενοι τις δυνατότητες του SAP Business One στο μέγιστο βαθμό.
  • Η IBSolutions αναλαμβάνει την προμήθεια και εγκατάσταση του SAP Business One παρέχοντας την τεχνική υποστήριξη και τις απαιτούμενες υπηρεσίες υλοποίησης.
  • Αν υπάρχουν εξειδικευμένες ανάγκες, η IBSolutions μέσω των διεθνών συνεργασιών της, σας προμηθεύει τις συγκεκριμένες εφαρμογές και τις ενσωματώνει στη λύση.
  • Η IBSolutions είναι συνεργάτης της SAP και διαθέτει την κατάρτιση, την τεχνογνωσία και τη δέσμευση για να σας υποστηρίξει αποτελεσματικά και μετά την πώληση, μέσω έμπειρου helpdesk και ειδικευμένων στελεχών.
  • Επιπρόσθετα, είμαστε σε ανοιχτή γραμμή με τις ομάδες τεχνικής υποστήριξης και ανάπτυξης της SAP για να διασφαλίσουμε την άμεση και αξιόπιστη υποστήριξή σας.
  • Οι ολοκληρωμένες λύσεις μας περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών υπηρεσιών που σας βοηθούν να μεγιστοποιήσετε την αξία της επένδυσής σας. Προσφέρονται υπηρεσίες συμβούλου, εκπαίδευση, διαχείριση έργου κλπ.

Η εταιρία μας απαρτίζεται από έμπειρα στελέχη με πολυετή παρουσία στο χώρο της πληροφορικής και της διοίκησης επιχειρήσεων. Διαθέτουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία για την υλοποίηση ολοκληρωμένων λύσεων και την παροχή ποιοτικής υποστήριξης των πελατών μας με υψηλού επιπέδου ανθρώπινο δυναμικό και υπηρεσίες.