εξουσιοδοτημένος συνεργάτης SAP

Διαχείριση μέσω κινητού

Με της mobile εφαρμογή του SAP Business One για iPhone, iPad και Android, αποκτάτε πλέον άμεση πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε την επιχείρησή σας οποιαδήποτε στιγμή, απ’ όπου κι αν βρίσκεστε.

Μέσω της mobile εφαρμογής έχετε πλήρη πρόσβαση στο λογισμικό SAP Business One για μικρές και μεσαίες αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να ενημερώνεστε συνεχώς για οτιδήποτε λαμβάνει χώρα στην επιχείρησή σας, να εκδίδετε εύκολα και γρήγορα αναφορές για κάθε διαδικασία, να διαχειρίζεστε τις επαφές σας, να έχετε τον έλεγχο των πωλήσεων, του service και όλων των επιχειρησιακών δραστηριοτήτων.

Μία mobile εφαρμογή που επιτρέπει την πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο στις λειτουργίες σχεδιασμού των επιχειρηματικών πόρων (ERP) του SAP Business One, καθώς και της εκδοχής του SAP Business One για την πλατφόρμα SAP HANA.

Παράλληλα, περιλαμβάνει προσαρμόσιμο dashboard για την παρακολούθηση των βασικών δεικτών απόδοσης (KPIs), αναφορές μέσω του λογισμικού SAP Crystal Reports και έξυπνη συλλογή πληροφοριών που θα βοηθήσουν στη λήψη αποφάσεων.

Δώστε στα στελέχη, τους διευθυντές, τους ανθρώπους των πωλήσεων και τους τεχνικούς τη δυνατότητα να παραμένουν ενήμεροι και να διαχειρίζονται τις δραστηριότητές τους σε πραγματικό χρόνο οπού και αν βρίσκονται.