εξουσιοδοτημένος συνεργάτης SAP

Υποστήριξη

Στην IBSolutions δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην υποστήριξη μετά την εγκατάσταση. Η σωστή υποστήριξη βοηθά να μεγιστοποιήσετε τα οφέλη από την επένδυσή σας ενώ ανεπαρκής υποστήριξη μπορεί να εξελιχθεί σε πηγή προβλημάτων και τροχοπέδη για την επιχείρησή σας.

Ως εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της SAP, έχουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία για να υποστηρίξουμε αποτελεσματικά τις λειτουργίες του SAP Business One.

Εκμεταλλευόμενοι την πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο της πληροφορικής, εφαρμόζουμε μία σειρά από δοκιμασμένες διαδικασίες και εργαλεία, παρέχοντας:

1. Helpdesk σε 18ωρη βάση, στελεχωμένο από τεχνικούς με μεγάλη εμπειρία στην υποστήριξη εγκαταστάσεων IT και χρηστών.

2. Ανοιχτή γραμμή με τις ομάδες τεχνικής υποστήριξης και ανάπτυξης της SAP που εξασφαλίζει πρόσβαση στη γνώση και την εμπειρία της μεγαλύτερης εταιρίας λογισμικού στον κόσμο.

3. SAP Earlywatch Alert. Είναι ένα εργαλείο που παρέχει συνεχή αξιολόγηση της απόδοσης του συστήματος και σας επιτρέπει να προλάβετε πιθανά προβλήματα, κάνοντας τις κατάλληλες διορθώσεις.

4. Τα έμπειρα στελέχη μας είναι στη διάθεσή σας για να σας υποστηρίξουν σε ένα μεγάλο φάσμα υπηρεσιών, ανάλογα με τις ανάγκες σας.