εξουσιοδοτημένος συνεργάτης SAP

SAP Business One

Το SAP Business One αποτελεί μία ενιαία, ολοκληρωμένη λύση που προσφέρει σαφή συνολική εικόνα της επιχείρησής σας και απόλυτο έλεγχο επί κάθε πτυχής των λειτουργιών σας. Συλλέγει όλα τα κρίσιμα στοιχεία της επιχείρησης για άμεση πρόσβαση και χρήση σε όλο το εύρος της εταιρείας. Σε αντίθεση με τα λογιστικά πακέτα και τα υπολογιστικά φύλλα, προσφέρει ό,τι χρειάζεστε ώστε να διαχειρίζεστε τις νευραλγικές πτυχές της επιχείρησής σας.

Επειδή κάθε επιχείρηση διαφέρει, το SAP Business One σχεδιάστηκε λαμβάνοντας υπόψη την ευελιξία.Είτε χρησιμοποιείται με εσωτερική εγκατάσταση είτε σε περιβάλλον cloud, έχετε τη δυνατότητα πρόσβασης στο SAP Business One οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε, μέσω οποιασδήποτε κινητής συσκευής. Και επειδή το SAP Business One τρέχει τόσο σε πλατφόρμα διακομιστή SAP HANA® όσο και Microsoft SQL, μπορείτε να επιλέξετε αυτό που εξυπηρετεί καλύτερα την επιχείρησή σας. Επιπλέον, οι εργαζόμενοί σας μπορούν να το χρησιμοποιούν από την πρώτη μέρα. Καθώς η επιχείρησή σας θα μεγαλώνει, μπορείτε να προσαρμόζετε και να επεκτείνετε το SAP Business One ώστε να εξυπηρετεί τις αυξανόμενες ανάγκες σας.

Θέλετε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας στο εξωτερικό; Το SAP Business One υποστηρίζει 27 γλώσσες και 42 τοπικά προσαρμοσμένες εκδοχές, παραδίδεται και υποστηρίζεται τοπικά από το εκτενές δίκτυό μας που αποτελείται από περισσότερους από 700 συνεργάτες του SAP Business One.

Δείτε τα κυριότερα χαρακτηριστικά του SAP BUSINESS ONE:

Ανάλυση και κατάρτιση αναφορών

Αγορές και έλεγχος αποθεμάτων

Επιχειρηματική πληροφόρηση

Σχεδιασμός παραγωγής

Πωλήσεις και διαχείριση πελατών

Οικονομική διαχείριση