εξουσιοδοτημένος συνεργάτης SAP

Πωλήσεις και διαχείριση πελατών

Πωλήσεις και διαχείριση ευκαιριών - εντοπίστε ευκαιρίες και ενέργειες από την πρώτη επαφή έως το κλείσιμο συμφωνιών.

Διαχείριση εκστρατείας μάρκετινγκ - δημιουργήστε, διαχειριστείτε και αναλύστε δραστηριότητες μάρκετινγκ.

Διαχείριση πελατών - αποθηκεύστε όλα τα κρίσιμα δεδομένα πελατών σε ένα μέρος, συντονίστε και διαχειριστείτε επαφές με πελάτες αποθηκευμένες στο Microsoft Outlook

Διαχείριση υπηρεσιών - διαχειριστείτε αποτελεσματικά συμβόλαια εγγύησης και υπηρεσιών, καταχωρίστε και ανταποκριθείτε γρήγορα σε κλήσεις εξυπηρέτησης.

Αναφορά και ανάλυση - συνθέστε λεπτομερείς αναφορές σχετικά με όλες τις πτυχές της διαδικασίας πωλήσεων, συμπεριλαμβανομένης της πρόβλεψης πωλήσεων και της παρακολούθησης διοχέτευσης, με τη χρήση προτύπων που εξοικονομούν χρόνο.

Κινητοποιήστε την ομάδα πωλήσεών σας - διαχειριστείτε εν κινήσει τα στοιχεία πωλήσεων με την εφαρμογή από το κινητή συσκευή SAP Business One Sales.

Ενδυνάμωση των πελατειακών σχέσεων

Η απόκτηση νέων πελατών είναι σημαντική για την επιτυχία, όμως η μέγιστη δυνατή απόδοση των σχέσεων με τους πελάτες είναι εξίσου κρίσιμη.

Το SAP Business One προσφέρει τα εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε αποτελεσματικά το σύνολο της διαδικασίας πωλήσεων και του πελατειακού κύκλου ζωής από την αρχική επαφή έως την τελική πώληση, τη μετά τις πωλήσεις εξυπηρέτηση και υποστήριξη.

Η ενοποιημένη λειτουργικότητά του παρέχει ολοκληρωμένη εικόνα των εν δυνάμει και των τρεχόντων πελατών, ώστε να μπορείτε να κατανοήσετε και να ανταποκριθείτε καλύτερα στις ανάγκες τους. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να μετατρέψετε τους εν δυνάμει πελάτες σε πραγματικούς πελάτες, να αυξήσετε τις πωλήσεις και την κερδοφορία και να βελτιώσετε τον βαθμό ικανοποίησης των πελατών.